Sleutel kwijt of slot laten vervangen?

Uw slotenmaker in Amsterdam: 24 uur per dag bereikbaar

Heeft u uzelf buitengesloten, is uw sleutel afgebroken in het slot, of is er onlangs ingebroken en wilt u uw cilinderslot snel laten vervangen? Hillie's heeft een ruime voorraad van sleutels en sloten. Sleutels, cilinders en sluitsystemen worden op locatie in Almere en Amsterdam uit eigen voorraad geleverd en worden door middel van geavanceerde sleutelmachines voor u gemaakt. Ons werkgebied is heel Nederland: Hillie's werkt samen met betrouwbare slotenexperts door heel het land.

Ingebroken, buitengesloten of sleutel afgebroken?

Geen nood! Bel direct uw slotenmaker in Amsterdam: 06-55506745
slot vervangen

Gecertificeerde sleutels laten kopiëren

In Nederland zijn er veel verschillende fabrikanten en merken als het gaat om sloten en sleutels.

De meeste sleutels zijn overal makkelijk te kopiëren. Om dit tegen te gaan zijn er gecertificeerde sleutels in allerlei uiteenlopende modellen en kwaliteiten te verkrijgen, maar het verkrijgen van een sleutel van dergelijke systemen is nog niet altijd even makkelijk!

Bij Hillie's kunt u terecht voor u alle soorten, modellen en merken aan gecertificeerde sleutels.

nieuw slot en sleutel

Sleutels verloren

Sleutel kwijt? Wat een pech. Laat uw sleutel opnieuw maken door Hillie's. Hier kunt u de volgende sleutels bij laten maken:

  • Alle soorten huis- tuin en keuken sleutels
  • Kluissleutels en brandkast sleutels
  • Geboorde (gaatjes) en gefreesde sleutels
  • Gecertificeerde sleutels van alle soorten en merken
  • Bureau- kast- en oude sleutels (ook volgens nummer)
  • Alle soorten scooter-, fiets- en motorsleutels
  • Alles soorten en merken autosleutels, ook met startonderbreking (transpondersleutels)
nieuwe sleutels

Cilinders

Heeft uw deur een nieuw cilinderslot nodig? Hillie's levert een compleet pakket aan cilinders en sluitsystemen voor uw bedrijf van huis uit eigen voorraad. Doordat wij uit voorraad leveren kunnen wij u snel in vraag voorzien.

Hillie's is gespecialiseerd in het maken en monteren van cilinders van Paffenhain en Evva. Dit geldt voor sleutels met of zonder sleutel certificaat. Daarnaast hebben wij de 3KS *** cilinder in ons assortiment opgenomen voor flexibiliteit en extreme veiligheid.

Wat is een sleutelcertificaat?

Een sleutelcertificaat is een pasje dat wordt afgegeven bij de aankoop van een gecertificeerde cilindersleutel. Op vertoon van dit certificaat worden sleutels bijgemaakt. Het sleutelcertificaat beschermt de eigenaar tegen het ongecontroleerd dupliceren van de sleutels.

Ruim assortiment aan sleutel accessoires

Bestel ze hier