The exclusive treatment voor uw schoenen

Schoenreparatie in Amsterdam en Almere

Zijn uw favoriete leren laarzen helemaal vaal geworden of hebben de zolen van uw nette werkschoenen losgelaten? Na reparatie gaan uw schoenen nog jaren langer mee. Laat uw schoenen repareren bij Meester Schoenmaker Hillie's, al sinds 1976 expert op het gebied van schoenreparatie .

Meester Schoenmaker Hillie's herstelt alle soorten leren schoenen , van exclusieve kwaliteitsmerken als Van Bommel, Crockett and Jones en Santoni, tot bekendere merken als Uggs en Ecco. Ook uw bergschoenen en wandelschoenen kunnen probleemloos gerepareerd worden.

Naast schoenen repareert Hillie's ook tassen van leer en suede.

Schoenreparatie op afstand

Woont u niet in de buurt van Almere of Amsterdam? Geen probleem, het is ook mogelijk om uw kapotte schoenen op te sturen, waarna wij ze repareren en weer netjes bij u thuis bezorgen.

Van tevoren een indicatie van de kosten van uw schoenreparatie?

Vraag vrijblijvend een prijsopgave aan

Reparatie laarzen

schoenmaker amsterdam, schoenreparatie amsterdam, schoenherstel

Schoenreparatie pakketten


Pakket goud

Wanneer u voor het gouden pakket kiest, worden de buiten- en binnenzool volledig hersteld met een waterbestendige leren zool van John Rendenbach. Van deze zool zult u twee keer langer plezier hebben dan van elke andere leren zool. Uw schoenen worden in de juiste leesten geplaatst zodat ze tot rust kunnen komen waarna de zolen worden aangenaaid. Kleine reparaties aan de schacht worden gedaan, daarnaast nemen we de voetbedden, binnenzolen en veters onder handen. Uw schoenen worden gereinigd en behandeld met een crème die rijke amandelolie bevat. Resultaat: Uw schoenen zien eruit als nieuw en zijn weer helemaal water- en sneeuwbestendig.

Prijs €149,00, Gratis verzending

Pakket zilver

Met het zilveren reparatiepakket worden de zool, hakken en eventuele schade aan uw schoenen volledig gerepareerd. De schacht wordt hersteld met een schoonmaak behandeling. De schoenen worden in de benodigde leest gezet en tot rust gebracht, waarna ze en crème behandeling krijgen met rijke amandelolie die een water- en sneeuwbestendige laag op de schoenen aanbrengt. Als afwerking worden er nieuwe veters in de schoenen geregen.

Prijs €95,00, Gratis verzending

Pakket brons

Het bronzen pakket vervangt halve zolen met materialen als leer, vibram, rubber of crèpe. De randen krijgen de originele kleur stof toegepast, waardoor u naderhand niets meer zal zien van de reparatie. Nadat de onderkant van de schoenen in de oorspronkelijke staat is teruggebracht, krijgen uw schoenen nog een ouderwetse poetsbeurt en nieuwe veters.

Prijs: €65,00

Pakket western

Het western pakket is er voor reparatie van western schoenen of laarzen. Uw halve zolen met materialen als leer, vibram, rubber of crèpe zullen worden vervangen. De randen krijgen de originele kleur stof toegepast, waardoor u naderhand niets meer zal zien van de reparatie. Nadat de onderkant van de laarzen in de oorspronkelijke staat is teruggebracht, krijgen uw schoenen nog een ouderwetse poetsbeurt en nieuwe veters.

Prijs: € 85,00

Wandel- & bergschoen reparatie

Laat uw bergschoenen repareren door een specialist. Hillie's repareert o.a. berg- en wandelschoenen van de merken Meindl, Lowa, Hanwag en La Sportiva. Bij de reparatie van berg- en wandelschoenen maken wij gebruik van nieuwe originele Vibram merkzolen welke wij rechtstreeks inkopen bij de schoenfabriek van uw schoenmerk.

Prijs: v.a. €65,00

Schoenreparatie op afstand


Wilt u uw schoenen laten repareren en woont u niet in de buurt van Amsterdam of Almere? Stuur uw schoenen op per post! Voeg onderstaand reparatieformulier zo volledig mogelijk ingevuld in en voeg het bij uw te repareren schoenen.

Reparatie prijsopgave

hCaptcha