Schoenherstellers Mo
Gun uw schoenen
een derde leven
Ontdek puur vakmanschap
Schoenhersteller vrouwen mannen
Toe aan nieuwe dames- of
herenschoenen?
Bekijk het assortiment
schoenen laten herstellen
Kwaliteitsschoenen
op maat gemaakt?
Bekijk de mogelijkheden
schoenen weer als nieuw
Uw schoenen het onderhoud
bieden dat ze verdienen?
Bestel direct onze producten

De bekendste trainer van Nederland

Zijn uw lievelingsschoenen kapot of bent u toe aan een nieuw paar? Ontdek hoe u met de juiste adviezen de winkel weer verlaat met de ideale schoenen. Of dit nu uw gerepareerde schoenen zijn, of nieuwe (maat)schoenen. Meester Schoenmaker Hillie's ademt passie en kwaliteit en dat merkt u direct. De eigenaar komt uit een familie van schoenherstellers en heeft het vak met de paplepel ingegoten gekregen.

Heeft u echt nieuwe schoenen nodig, of zijn uw vertrouwde schoenen na een schoenreparatie weer als nieuw? U hoort het direct als u bij Hillie's op de Javastraat in Amsterdam of op het Noordeinde in Almere binnenstapt.

schoenherstellers amsterdam

Schoenmaker

Uw schoenen laten repareren of geheel op maat laten maken? Bekijk wat Hillie's voor u kan betekenen op het gebied van schoenreparatie, maatwerk en onderhoud.

Meer informatie over schoenreparatie

schoenherstellers hillies

Schoenenwinkel

Bent u toe aan nieuwe schoenen? In de winkel op de Javastraat is er voor iedere smaak en iedere portemonnee wat wils! Kijk snel verder voor het assortiment.

Meer informatie over de winkel

schoenhersteller schoenmaker

Overige diensten

Naast schoenen en schoenreparatie is Hillie's ook gespecialiseerd in onder andere sloten en sleutels, graveren, kledingreparatie en kledingreiniging.

Meer over de overige diensten